LET'S CELEBRATE LOVE


Zijn jullie verloofd? Gefeliciteerd! Nu kan het plannen van jullie grote dag beginnen. Vandaar ook dat je waarschijnlijk een kijkje neemt op mijn website, welkom! Het kiezen van een fotograaf hoort natuurlijk ook bij de voorbereidingen, zelfs één van de belangrijkste als je het mij vraagt. Deze dag gaat zo snel voorbij dat het heel belangrijk is dat deze mooi wordt vast gelegd, precies zoals de dag was. Niet alleen de prachtige grote momenten maar juist ook de kleine, intieme momentjes tussendoor en onopvallende details. Zoals de trotse gezichten van gasten, intieme knuffels met vrienden, gezellige onderonsjes en nog veel meer van dit soort bijzondere momenten. 

01 / 14

Lieve Woorden

Anne & Tim

“Onze mooiste dag is perfect vastgelegd door Mirna. Het is fijn om Mirna erbij te hebben. Met haar enthousiasme en humor voel je je meteen op je gemak en is alles bespreekbaar. Mirna is heel creatief, geeft opties en denkt mee. De foto’s liegen er niet om, we hadden niet beter kunnen wensen.

Alles tot in de puntjes perfectie! Wij raden Mirna aan iedereen aan!”

01 / 03

Trouwen in 2024?


Om elke bruiloft zo veel mogelijk energie, liefde en aandacht te geven neem ik maar een x aantal bruiloften aan per jaar. Wacht daarom niet te lang met mij te contacten voor jullie datum in 2024, het gaat erg snel met de beschikbare plekken in mijn agenda. :)

MIJN AANBOD


  • Een gezellig vrijblijvend kennismakingsgesprek (kan ook online of telefonisch).​
  • 1 week na de bruiloft al jullie preview met een aantal foto's om ​nóg meer na te genieten.
  • Bewerkte foto's in hoge resolutie op jullie online privé galerij in kleur én zwart/wit.
  • Handige tips voor je bruiloft van te voren. 
  • Inclusief reiskosten t/m een straal van 50km.

SAY YES!


Het is voor mij écht een eer om deze dag voor jullie vast te mogen leggen. Om zo een van de belangrijkste dagen van jullie leven te mogen bijwonen en jullie de blijvende herinneringen hiervan te kunnen geven.


Willen jullie graag de brochure ontvangen of een kennismakingsgesprek plannen? Stuur dan een mail naar info@bymirna.nl of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.


*LET OP: Mijn reactie op het contactformulier kan in je spam terecht komen, hou deze dus goed in de gaten!

PORTFOLIO

LET'S MEET!

Let op:


  • Ik reageer altijd en op elke mail. Binnen 4 werkdagen geen reactie? Dan is er iets mis en heb ik je mail niet ontvangen. Probeer het dan nog eens of stuur een mail naar info@bymirna.nl dankjewel!
  • Check ook je 'ongewenste mail' voor mijn reactie.