BIG BELLY STUDIO

Capturing Belly's


Prachtige bolle buiken in mooie lingerie of fashionable outfit. In zacht daglicht óf prachtig schaduwspel, deze dierbare periode uit je leven vast laten leggen, een herinnering die je voor altijd kunt koesteren. Het is zo bijzonder wat het vrouwenlichaam allemaal kan, hoe verschillend iedere buik ook is.

Iets wat al jaren heel hoog op mijn wensenlijst stond; mooie stijlvolle zwangerschapsshoots neerzetten in mijn eigen daglichtstudio. Nu is het eindelijk zo ver dat ik dit kan realiseren!


Ik kan het me heel goed voorstellen dat dit erg spannend kan zijn, ik probeer je zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat de shoot heel relaxed verloopt en ik help je van begin tot eind. Vooraf aan de shoot krijg je van mij een stylingadvies en als het zo ver is gaan we er samen een fijne shoot van maken waar je trots op kunt zijn! 


*Meer portfolio beelden onderaan deze pagina.

*Liever foto's thuis in eigen omgeving of in de natuur? Scroll dan naar beneden voor meer informatie!

*Ben je in verwachting? Stuur me dan op tijd een mail om een datum vast te leggen.*  


(scroll naar beneden voor een uitgebreider portfolio)

01 / 25

BIG BELLY

Outdoor

Mommy to be? Zo'n bijzondere tijd en zo'n mooie bolle buik vast laten leggen? In een relaxte sfeer maak ik persoonlijke foto’s van jou, jouw buik en je partner. Natuurlijk mogen toekomstige broertjes en/of zusjes er ook bij. Dat kan op een mooie buiten locatie, thuis of in een andere vertrouwde omgeving. Wat jullie willen.

INFO&PRIJZEN >
01 / 35

portfolio bigbelly studio