MOMMY & ME


Iets wat al jaren heel hoog op mijn wensenlijst stond; mooie stijlvolle zwangerschapsshoots neerzetten in mijn eigen daglichtstudio. Nu is het eindelijk zo ver dat ik dit kan realiseren! Natuurlijk is het prachtig om je kleintje indezelfde sfeer vast te laten leggen! Zodat de zwangerschapsshoot & de foto's van je kleintje mooi bij elkaar passen. Maar natuurlijk ook als je geen zwangerschapsshoot bij mij hebt gedaan. In zacht daglicht óf prachtig schaduwspel, deze dierbare periode vast laten leggen, ze zijn maar zó kort klein en dit wordt dus een prachtige tastbare herinnering die je voor altijd kunt koesteren. 


Ik kan het me heel goed voorstellen dat dit erg spannend kan zijn, ik probeer jullie zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat de shoot heel relaxed verloopt en ik help je van begin tot eind. Vooraf aan de shoot krijg je van mij een stylingadvies met fijne tips voor jou en je kleintje, en als het zo ver is gaan we er samen een fijne shoot van maken waar je trots op kunt zijn! 


Stuur me op tijd een mail om een datum vast te leggen.

01 / 32

PORTRAITS


Éen van de dingen die ik het allerleukst vind om te doen; portretfotografie. In mijn daglicht studio vind ik het heerlijk om mooie artistieke portretten te maken, het leukste vind ik het maken van foto's van kinderen maar alle leeftijden zijn natuurlijk welkom! Ik zorg ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen, ik geef dan ook spelenderwijs kleine aanwijzingen zodat ze weten wat ze moeten doen. Bij de hele kleintjes zijn dit meer 'afleidingen' dan aanwijzingen, met een mooi dromerig resultaat.

01 / 39

FASHION/CAMPAIGN


Door het doen van enorm veel fashionshoots, heb ik veel geleerd, van het op het gemak stellen van de modellen tot aan het fotograferen in telkens andere omstandigheden. Elke keer weer een uitdaging! Samen met een leuk team aan de slag om de collectie zo mooi mogelijk vast te leggen.


Heb jij (of werk je bij..) een webshop of winkel en wil je graag je website of social-media-kanalen een update geven met professionele foto's? Neem dan contact met me op voor mijn brochure. info@bymirna.nl


Lijkt me leuk! See you!

01 / 103