Leoni & Willem

“Tijdens het kennismakingsgesprek met Mirna hadden we meteen een persoonlijke klik. Ze heeft leuke ideeën en denkt goed mee! Op de dag van de bruiloft zorgt ze voor een ontspannen sfeer, is precies op de juiste plekjes aanwezig, maar je hebt niet in de gaten dat ze er is. Met de fotoreportage geeft ze handige aanwijzingen, waardoor de foto's niet geforceerd maar juist heel spontaan zijn!
Wij zijn super blij met onze foto's die Mirna heeft gemaakt.

We hebben Mirna aangeraden bij onze vrienden!”

K & S

“Ondanks dat we beide niet zo fotogeniek zijn en niet graag voor de camera staan hebben we een hele leuke zwangerschapsshoot gehad. Dit doordat Mirna ons op het gemak wist te stellen, houdt van een vlotte babbel en zorgt dat het niet geposeerd over komt. We hebben gelachen en ze neemt je mee in haar eigen enthousiasme.

We hebben alvast een nieuwe afspraak gemaakt voor als de kleine er is, omdat we zeker weten dat ze hierbij net zo’n mooie plaatjes schiet als dat ze nu heeft gedaan.”

ROLA EN ALEX


“Dankzij de prachtige foto's genieten wij nog elke dag na van onze bruiloft. Mirna ontving ons op locatie en wist ons tijdens het maken van de trouwfoto's helemaal op ons gemak te stellen. Daarna leek ze verdwenen en toch wist ze precies de fijne sfeer en mooiste momenten vast te leggen.

Wij zijn mega blij!”

LISA & RICK

“Via via kwamen we bij Mirna terecht. Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis wisten wij dat we Mirna als fotograaf wilden voor onze bijzondere dag. Mirna pakte echt de juiste momenten, heeft deze perfect vastgelegd, wat zorgt voor een geweldige blijvende herinnering.

Wij kunnen Mirna aan iedereen aanraden als fotograaf voor je meest bijzondere dag!”

SAVINE & MICHIEL


“Er is maar één mooiste dag van je leven. De spanning die oploopt voordat je elkaar voor het eerst ziet: je kan het niet overdoen. Je wordt overmand door emoties en die speciale kriebels in je buik toveren een nooit eerder geziene blik in je ogen.

De mooiste van de hele wereld ben je op de portretten, maar Mirna's specialiteit is het vangen van de échte momenten. En precies dat speciale gevoel en die kriebels in je buik heeft ze voor altijd voor ons vastgelegd: onbetaalbaar!”

ANNE & TIM

“Onze mooiste dag is perfect vastgelegd door Mirna. Het is fijn om Mirna erbij te hebben. Met haar enthousiasme en humor voel je je meteen op je gemak en is alles bespreekbaar.

Mirna is heel creatief, geeft opties en denkt mee. De foto’s liegen er niet om, we hadden niet beter kunnen wensen. Alles in de puntjes perfectie!

Wij raden Mirna aan iedereen aan!”