Met heel veel plezier heb ik 5,5 jaar gewerkt bij een van de grootste online boutique's van Nederland, Orangebag.nl. Hier ben ik begonnen als productfotograaf en snel doorgegroeid als grafisch vormgever en allround fotograaf. Hierbij fotografeerde ik met een topteam wekelijks de collectie op toffe locatie's met mooie thema's en verschillende vrouwelijke én mannelijke modellen. Écht een droombaan eigenlijk. Het was dan ook echt een hele moeilijke beslissing die ik moest nemen om er weg te gaan. Door mijn eigen bedrijf kreeg ik het steeds drukker en moest ik keuzes gaan maken.


​Ik kijk terug op een hele fijne tijd waar ik heel veel geleerd heb in een geweldig team en bedrijf, ik had het voor geen goud willen missen. 

Door het doen van enorm veel fashionshoots, heb ik veel geleerd, van het op het gemak stellen van de modellen tot aan het fotograferen in telkens andere omstandigheden. Elke keer weer een uitdaging! Samen met een leuk team aan de slag om de collectie zo mooi mogelijk vast te leggen.


Heb jij (of werk je bij..) een webshop of winkel en wil je graag je website of social-media-kanalen een update geven met professionele foto's? Neem dan contact met me op voor mijn brochure. info@bymirna.nl


Lijkt me leuk! See you!

01 / 74